TODOR JOVANOVIĆ – Pre 20 godina govorio ono o čemu svet danas govori kao o otkriću – VIDEO

TODOR JOVANOVIĆ – Pre 20 godina govorio ono o čemu svet danas govori kao o otkriću – VIDEO

Primarijus dr sci. medicine Todor Jovanović posvetio je svoj dugogodišnji naučno-istraživački rad imunologiji i virusologiji i dao veliki doprinos razumevanju mnogih metaboličkih i imunoloških procesa u ljudskom oranizmu. Autor je više knjiga, članaka i studija iz oblasti medicinskih nauka i nekoliko praktičnih priručnika o ishrani i održavanju zdravlja.

Rođen je 1935. u Vranom Dolu na Kosovu i Metohiji. U Beogradu je završio Medicinski fakultet.
Svoja naučna istraživanja sprovodio je na uglednim svetskim institutima, klinikama i labaratorijama i bio saradnik eminentnim svetskim naučnicima iz oblasti HIV/AIDS i kanceroznih oboljenja.
Ispitivanja delotvornosti njegovog preparata TODOXIN izvršena su u:
  • Nacionalnom institutu za rak (National Cancer Institute) Betezda, Vašington, SAD.
  • Karolinškom institutu – Odsek za imunologiju (Karolinska Institutet – Department of Immunology) – profesori Sven Briton i Mikael Jondal.
  • Tehnical Service Laboratories, Misasaga – Ontario, Kanada,
  • Saveznom institutu za ispitivanje životnih namirnica (Bundesanstalt fur Libensmitteluntersuchung in Graz) Grac, Austrija.
  • Medicinskom fakultetu Univerziteta u Londonu – Odsek za virusologiju (University College London Medical School – Department of Virology) – prof. R.S. Teder.
Dr Jovanović, spada u najoštrije kritičare zvaničnog medicinskog establišmenta, proizveo je prirodni lek koji je bio toliko uspešan da mu je Ministarstvo zdravlja SAD početkom devedesetih godina stavilo na raspolaganje laboratoriju i svu potrebnu opremu u Votergejtu. To pokazuje da mejnstrim i alternativna medicina često nisu tako suprotstavljeni polovi – doduše, samo dok alternativa svojom kritikom ne zadre dublje u funkcionisanje zdrastvenog sistema, a baš to karakteriše Jovanovića.

Još pre 20 godina govorio je ono o čemu svet danas govori kao o otkriću. Mnogi su ga nazivali raznim pogrdnim imenima ali ako pogledamo šta nas danas okružuje shvatićemo da je doktor bio potpuno u pravu.

Global Media – tri stvari se ne mogu dugo skrivati, Sunce, Mesec i ISTINA

Komentari

komentari

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*