TODOR JOVANOVIĆ – Pre 20 godina govorio ono o čemu svet danas govori kao o otkriću – VIDEO

TODOR JOVANOVIĆ – Pre 20 godina govorio ono o čemu svet danas govori kao o otkriću – VIDEO

Primarijus dr sci. medicine Todor Jovanović posvetio je svoj dugogodišnji naučno-istraživački rad imunologiji i virusologiji i dao veliki doprinos razumevanju mnogih metaboličkih i imunoloških procesa u ljudskom oranizmu. Autor je više knjiga, članaka i studija iz oblasti medicinskih nauka i nekoliko praktičnih priručnika o ishrani i održavanju zdravlja.

Rođen je 1935. u Vranom Dolu na Kosovu i Metohiji. U Beogradu je završio Medicinski fakultet.
Svoja naučna istraživanja sprovodio je na uglednim svetskim institutima, klinikama i labaratorijama i bio saradnik eminentnim svetskim naučnicima iz oblasti HIV/AIDS i kanceroznih oboljenja.
Ispitivanja delotvornosti njegovog preparata TODOXIN izvršena su u:
  • Nacionalnom institutu za rak (National Cancer Institute) Betezda, Vašington, SAD.
  • Karolinškom institutu – Odsek za imunologiju (Karolinska Institutet – Department of Immunology) – profesori Sven Briton i Mikael Jondal.
  • Tehnical Service Laboratories, Misasaga – Ontario, Kanada,
  • Saveznom institutu za ispitivanje životnih namirnica (Bundesanstalt fur Libensmitteluntersuchung in Graz) Grac, Austrija.
  • Medicinskom fakultetu Univerziteta u Londonu – Odsek za virusologiju (University College London Medical School – Department of Virology) – prof. R.S. Teder.
Dr Jovanović, spada u najoštrije kritičare zvaničnog medicinskog establišmenta, proizveo je prirodni lek koji je bio toliko uspešan da mu je Ministarstvo zdravlja SAD početkom devedesetih godina stavilo na raspolaganje laboratoriju i svu potrebnu opremu u Votergejtu. To pokazuje da mejnstrim i alternativna medicina često nisu tako suprotstavljeni polovi – doduše, samo dok alternativa svojom kritikom ne zadre dublje u funkcionisanje zdrastvenog sistema, a baš to karakteriše Jovanovića.

Još pre 20 godina govorio je ono o čemu svet danas govori kao o otkriću. Mnogi su ga nazivali raznim pogrdnim imenima ali ako pogledamo šta nas danas okružuje shvatićemo da je doktor bio potpuno u pravu.

Global Media – tri stvari se ne mogu dugo skrivati, Sunce, Mesec i ISTINA

 

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala!  

Uslovi korišćenja

DMCA.com Protection Status

Podelite ovaj članak sa drugima:

Facebook Comments

2 Comments

    • Potpuno si u pravu,nevidjena laz vec godinama o njemu,dolazio u Batut,mozda je zavrsio primarijat i doktorat iz socijalne.A recept z alek todoksin mu je dala dobra prijateljica koju je posle zaboravio.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*