Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja svih sadržaja Global Media i Global Media Planet

Preuzimanjem tekstova, ilustracija, grafike, slika, video materijala, podataka kao i dostupnih datoteka korisnik prihvata uslove i odredbe u nastavku:

1. Prava intelektualnog vlasništva

Svi sadržaji Global Media i Global Media Planet kao što su tekstovi, ilustracije, slike, grafike, logotipovi, video materijali i ostali sadržaji vlasništvo su Global Media Planet osim ako drugačije nije navedeno.

2. Dopuštenje za upotrebu

Korišćenje materijala ove internet stranice kao i svih sadržaja resursa Global Media Planet kao i datoteka za preuzimanje  namenjeno je za privatne a ne komercijalne svrhe.

Upotreba u druge svrhe, kao što su komercijalne i sa tim u vezi kopiranje i distribuiranje članaka koji su označeni sa Copyright © zahteva prethodnu pismenu saglasnost i odobrenje od strane Global Media Planet jer se radi o autorskim tekstovima koji su zaštićeni. DMCA.com Protection Status

Materijali Global Media Planet mogu se koristiti isključivo u nepromenjenom obliku zajedno sa ilustracijama, slikama, komentarima autora, uredništva i linkovima sa jasnom naznakom autora i direktnim jasno vidljivim linkom povezanim na originalni tekst Global Media ie Global Media Planet.

Kontakt forma

Global Media Planet

 

Verujemo u suštinske promene kroz novi način razmišljanja van boksa. Cilj nam je da promenimo dosadašnji šablonski poredak stvari baveći se onim temama koje su skrivene daleko od očiju najšire javnosti. Tu smo da ohrabrimo i inspirišemo jedni druge za preduzimanje akcija sa ciljem obezbeđivanja života dostojnog svakom stanovniku Planete i stvaranju svetlije budućnosti za sve nas zajedno.

Šta to znači?

To znači živeti održivo. To znači održavanje zdravog načina života. Stvaranje suštinski boljih odnosa među nama. I to znači oblikovanje boljeg, pravednijeg i humanijeg sveta svih nas zajedno. Težimo pravednoj ravnoteži u svetu koji delimo što znači preispitivanje svih aspekata života. Pokrivamo alternativne vesti, zdravlje, nauku i pristupačnu ali ne i novokomponovanu duhovnost i razvoj svesti.

Podizanje nivoa svesti i svesnosti – primarni cilj

Kao nezavisni samonikli portal sa početkom stvaranja krajem 2015. godine postajemo jedan od popularnijih alternativnih medija sa video produkcijom ali i zajednica koja pruža priliku čitaocima da preoblikuju svoj svakodnevni način razmišljanja i pogled na sebe i svet. Naš sadržaj je u rasponu od dugometražnih članaka preko video sadržaja pa sve do događaja uživo od kojih svi imaju jedan zajednički cilj: da podignu svest o tome kako naš svet funkcioniše kao i da ohrabri svesnu i suštinsku promenu.

We Are Creators and When We Come Together We Have the Power to Create the Future That We Want

Svi naši sadržaji donose suštinsku i sadržajnu dinamiku kao zajednica pisaca, film mejkera, urednika, naučnika, dizajnera i drugih fenomenalnih kreativnih umova.

Da biste kontaktirali Global Media za medijske nastupe i promocije koristite našu kontakt formu na polje kontakt menija.

 

OGLASI SE

Da biste se oglasili na našem portalu posetite stranicu Oglašavanje na našem sajtu.

 

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala!  

DMCA.com Protection Status

1 Comment

  1. Čitajući sve što je napisano, ja ne da sam zapepaštena, nego ljuta do ludila, i pitam se DOKLE? nisam samo ja u pitanju, u pitanju je 90% ogoljenog i obespravljenog naroda, zašto ćutimo? Koje Vučić? da li je Srbija njegova? on rasprodaje Srbiju, a mi gledamo nemo kako nam otima ono što su naši pretci stotinama godina čuvali i prikupljali za nas njihova pokolenja.A šta Vučić radi? koga pita da li sme da prodaje sve strancima da budu zakoniti vlasnici naše zemlje.Sve je prodao, to je uslov da udje u BGrisel da zauzme mesto ZVER SA ŽIGOM jer to je postao, ako se imalo ovaj narod dovede u pamet neće glsati za njega, DOSTA JE NJEGOVOG BILO.Sećam ga se još kao mladog da nije imap ker za šta da ga ujede, a sada nas nema.Narod se ubija gledajući gladnu decu.Šta je uradio da sredi ovu državu-NIŠTA sem da je proda, a zna se gde su pare od prodatih naših giganata, preduzeća, ova država Srbija je bila nekada bogata i srećna, a sada pod vlašći DOS-a, pa sada pod njegovom vlašću svi su teški milijarderi, a narod sem kože koja se prilepila na telo pa čovek radan izgleda kao kostur, ja iako nisam mlada, ali još sam u stanju da se borim protiv nepravde, izdaje, lopovluka i bolesnih umova kao Vučić, on je za ludnicu i cela njegova porodica od oca do unuka.Sada sam penzioner, i imala pristojnu penziju, ali s kojim pravom uzima iz našeg novčanika naše pare, nše oranice, fabrike, a ljudi primorani da rade po 16 sati dnevno i to u pelenama,Plače mi se, moj ponosni narod je dozvolio kjekakvim ološima da ga varaju i prevare, zato što je narod pošten, pa misli da su svi pošteni, sada je uvideo posle 17 g,da je sve bila prevara.Neću da branim Miloševića, on je branio Srbiju, kad-td istorija će to dokazati, da imali smo velike sankcije, ali ni jedan kiosk za vreme vladavine Miloševića nije bio prodat strancima.Fabrike su bile u rukama naroda, ali dodju tako neka vremena kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara zavlada <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*