Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja svih sadržaja Global Media i Global Media Planet: 

Preuzimanjem tekstova, ilustracija, grafike, slika, video materijala, podataka kao i dostupnih datoteka korisnik prihvata uslove i odredbe u nastavku:

1. Prava intelektualnog vlasništva

Svi sadržaji Global Media i Global Media Planet kao što su tekstovi, ilustracije, slike, grafike, logotipovi, video materijali i ostali sadržaji vlasništvo su Global Media Planet osim ako drugačije nije navedeno.

2. Dopuštenje za upotrebu

Korišćenje materijala ove internet stranice kao i svih sadržaja resursa Global Media Planet kao i datoteka za preuzimanje  namenjeno je za privatne a ne komercijalne svrhe.

Upotreba u druge svrhe, kao što su komercijalne i sa tim u vezi kopiranje i distribuiranje članaka koji su označeni sa Copyright © zahteva prethodnu pismenu saglasnost i odobrenje od strane Global Media Planet jer se radi o autorskim tekstovima koji su zaštićeni. DMCA.com Protection Status

Materijali Global Media Planet mogu se koristiti isključivo u nepromenjenom obliku zajedno sa ilustracijama, slikama, komentarima autora, uredništva i linkovima sa jasnom naznakom autora i direktnim jasno vidljivim linkom povezanim na originalni tekst Global Media ie Global Media Planet.

Kontakt forma

Global Media Planet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*