Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja svih sadržaja Global Media i Global Media Planet: 

Preuzimanjem tekstova, ilustracija, grafike, slika, video materijala, podataka kao i dostupnih datoteka korisnik prihvata uslove i odredbe u nastavku:

1. Prava intelektualnog vlasništva

Svi sadržaji Global Media i Global Media Planet kao što su tekstovi, ilustracije, slike, grafike, logotipovi, video materijali i ostali sadržaji vlasništvo su Global Media Planet osim ako drugačije nije navedeno.

2. Dopuštenje za upotrebu

Korišćenje materijala ove internet stranice kao i svih sadržaja resursa Global Media Planet kao i datoteka za preuzimanje  namenjeno je za privatne a ne komercijalne svrhe.

Upotreba u druge svrhe, kao što su komercijalne i sa tim u vezi kopiranje i distribuiranje članaka koji su označeni sa Copyright © zahteva prethodnu pismenu saglasnost i odobrenje od strane Global Media Planet jer se radi o autorskim tekstovima koji su zaštićeni. DMCA.com Protection Status

Materijali Global Media Planet mogu se koristiti isključivo u nepromenjenom obliku zajedno sa ilustracijama, slikama, komentarima autora, uredništva i linkovima sa jasnom naznakom autora i direktnim jasno vidljivim linkom povezanim na originalni tekst Global Media ie Global Media Planet.

Kontakt forma

Global Media Planet

1 Comment

  1. Čitajući sve što je napisano, ja ne da sam zapepaštena, nego ljuta do ludila, i pitam se DOKLE? nisam samo ja u pitanju, u pitanju je 90% ogoljenog i obespravljenog naroda, zašto ćutimo? Koje Vučić? da li je Srbija njegova? on rasprodaje Srbiju, a mi gledamo nemo kako nam otima ono što su naši pretci stotinama godina čuvali i prikupljali za nas njihova pokolenja.A šta Vučić radi? koga pita da li sme da prodaje sve strancima da budu zakoniti vlasnici naše zemlje.Sve je prodao, to je uslov da udje u BGrisel da zauzme mesto ZVER SA ŽIGOM jer to je postao, ako se imalo ovaj narod dovede u pamet neće glsati za njega, DOSTA JE NJEGOVOG BILO.Sećam ga se još kao mladog da nije imap ker za šta da ga ujede, a sada nas nema.Narod se ubija gledajući gladnu decu.Šta je uradio da sredi ovu državu-NIŠTA sem da je proda, a zna se gde su pare od prodatih naših giganata, preduzeća, ova država Srbija je bila nekada bogata i srećna, a sada pod vlašći DOS-a, pa sada pod njegovom vlašću svi su teški milijarderi, a narod sem kože koja se prilepila na telo pa čovek radan izgleda kao kostur, ja iako nisam mlada, ali još sam u stanju da se borim protiv nepravde, izdaje, lopovluka i bolesnih umova kao Vučić, on je za ludnicu i cela njegova porodica od oca do unuka.Sada sam penzioner, i imala pristojnu penziju, ali s kojim pravom uzima iz našeg novčanika naše pare, nše oranice, fabrike, a ljudi primorani da rade po 16 sati dnevno i to u pelenama,Plače mi se, moj ponosni narod je dozvolio kjekakvim ološima da ga varaju i prevare, zato što je narod pošten, pa misli da su svi pošteni, sada je uvideo posle 17 g,da je sve bila prevara.Neću da branim Miloševića, on je branio Srbiju, kad-td istorija će to dokazati, da imali smo velike sankcije, ali ni jedan kiosk za vreme vladavine Miloševića nije bio prodat strancima.Fabrike su bile u rukama naroda, ali dodju tako neka vremena kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara zavlada <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*