ПОУЧНА ПРИКАЗНА: ПОБЛАГОСЛОВЕН Е ОНОЈ ШТО ДАВА, ОТКОЛКУ ТОЈ ШТО ПРИМА

21/06/2017 Global Media 0
Spread the word

Spread the word  9SharesПОУЧНА ПРИКАЗНА: ПОБЛАГОСЛОВЕН Е ОНОЈ ШТО ДАВА, ОТКОЛКУ ТОЈ ШТО ПРИМА Некој млад студент тргнал на прошетка со својот професор. Додека шетале и […]


Spread the word