Karmela Devčić, izjasnite se o FAŠISTIČKIM citatima Talmuda!

Karmela Devčić, izjasnite se o FAŠISTIČKIM citatima Talmuda!

Ovo je javni poziv novinarki Jutarnjeg lista – Karmela Devčić – da objavi i komentira citate Talmuda koji pozivaju na ubijanje svih nežidova. Saznajmo zbog čega Jutarnji list nikada ne piše o zlodjelima koja su Židovi počinili!

Kada je mladi književnik Zoran Antičević odabran kao predstavnik hrvatske književnosti na sajmu knjiga u Frankfurtu, novinarka Jutarnjeg lista Karmela Devčić ga je, koristeći svoj medijski prostor, napadala i vrijeđala. Razina njene pismenosti i iznošenja argumenata dovodi u pitanje njeno elementarno obrazovanje koje, pak, ne koči Jutarnji list da joj dozvoli potpunu slobodu pisanja i neargumentiranog vrijeđanja.

Karmela Devčić je prestižnog mladog književnika predstavila kao ”miljenika opskurne desnice”, unatoč tome što je riječ o apolitičnoj osobi čiji je djed bio antifašistički borac, a s čime je bila dobro upoznata. Uz bavljenje pisanjem, Antičević često sudjeluje na obranama od deložacija koje ovršava upravo Karmelin gazda!

Karmela Devčić i njen gazda
Karmela Devčić i njen gazda

Koji je pravi razlog pokušaja Antičevićeve ”karakterne likvidacije”? Prosta zavist što mladi Antičević ostvaruje briljantne rezultate, a nije član ”njihova” miljea ili nešto drugo?

Potpuno je jasno da je Karmelin okidač bio to što se Antičević javno suprotstavio izraelskim rasnim zakonima koji su bazirani na učenjima fašističkog Talmuda, odnosno nakon otvorenog upita Slavku Goldsteinu o njima.

Borba protiv rasnih zakona dužnost je svakog od nas, posebice javnih djelatnika i novinara.

No, kada je Zoran Antičević javno postavio pitanje Slavku Goldsteinu, Karmela Devčić je krenula ”u žestoki napad” bljujući vatru iz svih svojih oružja na mladog književnika. Učinila je to unatoč tome što je jako dobro upoznata o tome što piše u Talmudu o nežidovima. To postavlja pitanje: Jesu li hrvatski mediji slobodni ili okupirani?

Poziv Karmeli Devčić da se javno očita o citatima Talmuda te ih objavi u Jutarnjem listu, odgovoriti će nam na pitanje ,,Što je Jutarnji list i tko stoji iza njega”. 

Slučaj medijskog napada na Antičevića vrlo je sličan proganjanju i javnom izrugivanju ljudi koji su se tijekom Drugog svjetskog rata suprotstavili Hitleru.

Antičević je prozvan jer je osudio židovski fašizam, kojeg Karmela Devčić i mnogi slični njoj svjesno prešućuju, iako im je jako dobro poznato što piše u Talmudu.

Nazvala ga je ”opskurnim desničarom” koji se usudio nazvati Talmud fašističkom literaturom, namjerno ne navodeći citate koje je Antičević iznio u svojem upitu Goldsteinu, a u koji je imala uvid. Ovaj slučaj apsurdnosti dokaz je kako Jutarnji list laže, truje i obmanjuje javnost. Nikada ondje nećete pronaći što Talmud uči o nama. Uvjerite se i sami. 

Pozivajući se na Članak 1. ”Poštivanje istine i prava javnosti na istinu’‘ Međunarodne federaciju novinara u svijetu koji su donijeli Deklaraciju sa 9. Članaka, a koja služi kao etički standard profesionalnog ponašanja novinara, tražimo da Karmela Devčić objavi i javno prokomentira slijedeće citate iz Talmuda: 

“Nežidovi su stvoreni da služe Židovima. Oni moraju orati, kopati, sijati, kositi, vršiti. Židovi su stvoreni da na gotovo dođu.” (Talmud, Berahot 58a). 

,,Sve Nežidovke su kurve” (Talmud, Evenhekor) 

,,Bog je naredio da se Nežidovu pozajmi novac samo uz kamatu. Mi mu na taj način ne pomažemo nego štetimo”(Talmud, SeferMikvod 73) 

,,Nežidovska djevojčica stara tri godine i jedan dan može se oskrnaviti” (Aboda sara 27a) 

,,Tko prolijeva krv onih koji nisu Židovi, Bogu žrtvu prinosi” (Jalkut 772) 

,,I najbolji među Nežidovima mora se ubiti” (Talmud, Melhita32b) 

Ukoliko se novinarka Jutranjeg lista Karmela Devčić javno ne očita o navedenim citatima zbog kojih je napala književnika Antičevića, prozvati ćemo nju i Jutarnji list zbog podržavanja (prešućivanja) govora mržnje i služenja židovskom fašizmu.

Ovaj tekst prosljeđujemo na njenu službenu e – mail adresu: karmela.devcic@gmail.com

Temeljem prava građana na informiranost, čitatelji imaju pravo od Karmele Devčić zatražiti očitovanje o Talmudu putem e-maila ili na njen službeni broj telefona: 091 1836 416 / 00 385 91 1836 416 

Napomena: Fotografirajte svoje e-mailove te nam ih proslijedite. Oni mogu poslužiti kao dokazi.

Info@istinomprotivlazi.com

Pogledajte kako je izgledao napad na mladog pisca te posebno obratite pažnju kako ne spominje citate koje Antičević naziva fašističkim:

Među sedam mladih pisaca za najvažniji sajam knjiga i miljenik opskurnih desnih portala

Zoran Antičević
Zoran Antičević

Prilažemo i video zapis u kojem se nežidovi javno nazivaju stokom koja postoji samo zato da bi služila njima – Židovima: 

Nežidovi su STOKA – VIDEO

Source: STOP govoru mržnje – Istinom protiv laži

 

 

Zoran Antičević
Zoran Antičević

 

Zoran Antičević:

Zoran Antičević rođen je 31. kolovoza 1990. u Bihaću.

Autor je zbirke poezije “LJUBAV IZ DAVNINE”, koju je još kao srednjoškolac objavio 2008. godine, djela “DOLINA STVARANJA”, čijom je objavom još 2010. godine stekao zapaženu popularnost te romana ,,EVANĐELJE TAME’’ (2014.) koji je prodan u preko 4000 primjeraka, što ga čini jednim od najprodavanijih hrvatskih romana.

S tim je naslovom 2016.godine službeno predstavljao Hrvatsku u Frankfurtu, na najvećem svjetskom sajmu knjiga.

Također, Antičević je scenarist dvaju kratkometražnih filmova, na internetskim portalima objavljuje kolumne koje govore o problemima u svijetu, autor je brojnih kratkih priča, urednik nekoliko knjiga. Sudionik je i suorganizator u više humanitarnih akcija i aktivni član Matice hrvatske.

Danas studira poduzetništvo u Rijeci.

U slobodno se vrijeme bavi ultimatefightom te nizom različitih aktivnosti.

Zoran Antičević: Hrvatska HITNO mora istupiti iz NATO-a ili bi mogla trpjeti kobne posljedice!

ZORAN ANTIČEVIĆ: HRVATSKU ŽELE UVUĆI U TREĆI SVJETSKI RAT! HITNO IZAĐIMO IZ NATO-A !

Zoran Antičević - S promocije knjige u Puli
Zoran Antičević – S promocije knjige u Puli

ZORAN ANTIČEVIĆ nagrađivani književnik Matice Hrvatske: PRIČA O NOVOM SVJETSKOM PORETKU I VAMPIRIMA

 

Zoran Antičević
Zoran Antičević
Književnik Matice Hrvatske Zoran Antičević
Književnik Matice Hrvatske Zoran Antičević (privatna arhiva)

 

Preporučamo: 

 

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mjesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDJE: PayPal-Me  

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas. 

Vaš Global Media Planet INFO tim

Hvala! 

Podijelite ovaj članak sa drugima! 

DMCA.com Protection Status

 

Komentari

komentari

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*