DŽORDŽ SOROŠ IMA 28 DANA DA ODE: Nakon Mađarske i Austrija PROTERUJE Džordža Soroša iz zemlje!

Džordž Soroš

DŽORDŽ SOROŠ IMA 28 DANA DA ODE: Nakon Mađarske i Austrija PROTERUJE Džordža Soroša iz zemlje!

Najmlađi lider na svetu, novoizabrani Sebastian Kurc, obavestio je Džordža Soroša da njegova fondacija “Fond za Otvoreno društvo” ima 28 dana da prestane sa radom i napusti sve operacije u Austriji ili će se suočiti sa tužbama zbog “pokušaja podrivanja austrijske demokratije”.

31-godišnji Sebastijan Kurc, najmlađi lider u Austriji, rekao je kolegama da se akcije moraju pod hitno sprovesti nakon nedavnih vesti koje su privukle pažnju javnosti da je Džordž Soroš donirao 18 milijardi dolara od ukupnog bogatstva od 24 milijardi dolara njegovoj fondaciji “Fond za Otvoreno društvo” .
“Situacija je postala kritična”, rekao je Kurc. “Soroš je uložio sve što ima za pokretanje globalne kontrole. Dezinformacije i medijske manipulacije su se eksponencijalno povećale preko noći. Nemamo razloga za zadovoljstvo. “

Kurc, koji sebe opisuje čovekom istine kaže da je on onaj koji je uzeo “crvenu pilulu”, i tvrdi da on razume programe koje sprovodi Džordž Soroš i da “ne postoji šansa da će ova zemlja biti njegova peta žrtva.”

Razumljivo je da austrijski kancelar pre svega misli na broj nacionalnih ekonomija koje je Soroš srušio kako bi sebi obezbedio ogroman lični profit i politički uticaj.

Soroš mora da ode zato što je danas 2017. godina ali ne pre nove ere

Na pitanje zašto je zabranio rad Fondacije za otvoreno društvo Džordža Sorosa, Kurc je rekao: “Zato što je danas 2017 godina.”

Vest da je Džordž Soroš donirao 75% svoje ogromne imovine (svojoj fondaciji) da bi pogurao svoju političku i socijalnu agendu, izazvala je šok širom sveta osim u Srbiji gde broj njegovih organizacija prevazilazi broj od 200 i gde ima svoje vrlo čvrsto uporište u političkom establišmentu koji se pokazao jačim i moćnijim od samoga Parlamenta donoseći Zakone usmerene protiv života i zdravlja ljudi, protiv porodice a za interese krupnog kapitala pre svega Farmako industrije i MONSANTO genetski modifikovanih proizvoda od kojih su mnogi zabranjeni gotovo svuda u svetu.

Mnogi demokratski izabrani lideri izražavaju bojazan da će se sama težina njegovih milijardi koristiti kao i do sada ali još ubrzanije za kupovinu političara i novinara protiv kojih se teško može boriti. Kurc se sa ovim strahovanjima u potpunosti slaže i zbog toga je i učinio ovaj korak.

Džordž Soroš je velika hobotnica obmotana oko lica čovečanstva!

“Sablazan Džordž-a Soroša je najveći izazov sa kojim se čovečanstvo suočava u svetu u 2017. On je velika vampirska hobotnica obmotana oko lica čovečanstva, nemilosrdno ubadajući svoj krvavi levak u bilo šta, što miriše na novac, koristeći tako krvavo stvoreni novac za korumpirane političare, novinare i javni sektor, pokušajaći da stvori svet ne po meri čoveka već po njegovom sopstvenom liku. “

“Građani Austrije odbacili su Novi svetski poredak, a moja je dužnost i moja čast je da izvršim njihovu volju”. – izjavio je Sebastijan Kurc.

Sve ovo ništa i ne čudi s obzirom da je mađarski Predsednik Viktor Orban nazvao plan Džordža Soroša, da se u Evropu uliju milioni imigranata, sotonističkim planom, pa je takođe zabranio rad njegovoj fondaciji. Srbija je ostala glavna “baza” Džordža Soroša za ekonomsko podrivanje drugih zemalja i u na samom vrhu je lestvice po sistemskoj korupciji i sistemskom kriminalu u Evropi ali i po nekontrolisanom prijemu izbeglica za šta postoji vrlo jak pre svega ekonomski interes srpskih političara i samog Predsednika.

Agencijske vesti

JEDINE DRŽAVE KOJE OPSTAJU JESU ONE GDE SOROŠ NIJE UMEŠAO SVOJE PRSTE

Da li je Aleksandar Vučić Soroševo čedo!? Anatomija Vučićevih kvazipatriotskih apologeta

 

Širom Srbije osvanuli su plakati i Vučić i Soroš isti su ološ
Širom Srbije osvanuli su plakati i Vučić i Soroš isti su ološ

Preporučeno:

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

Podeli ovaj članak sa drugima

DMCA.com Protection Status

 

Komentari

komentari

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*