ISTINOM PROTIV LAŽI svetlosnom brzinom prema SLOBODI – Najbrže rastući sajt u regionu!

Istinom Protiv Laži - The Truth Against Lies
Istinom Protiv Laži - The Truth Against Lies

Istinom protiv laži svetlosnom brzinom prema slobodi - Najbrže rastući sajt u regionu

ISTINOM PROTIV LAŽI svetlosnom brzinom prema SLOBODI – Najbrže rastući sajt u regionu!

Sajt koji je za neverovatno kratak period osvojio simpatije najšireg auditorijuma na celom Balkanu.

Zainteresovani za ovaj fenomen koji se pojavio, brzinu probijanja kroz čvrste ograde globalnih i lokalnih rankova i izbijanje u sam vrh na celom području Balkana istražili smo detaljnije i došli do sledećih podataka. Priloženi su u nastavku teksta u vidu grafikona egzaktni rezultati iz vrlo relevantnih svetskih izvora.

Istinom Protiv Laži Stats 15.11.2017 1

Istinom Protiv Laži Stats 15.11.2017 – 1 – ZA uvećanje prikaza kliknite OVDE

Istinom Protiv Laži Stats 15.11.2017 2
Istinom Protiv Laži Stats 15.11.2017 2

Istinom Protiv Laži Stats 15.11.2017 – 2 – ZA uvećanje prikaza kliknite OVDE

Istinom Protiv Laži Stats 15.11.2017 3
Istinom Protiv Laži Stats 15.11.2017 – 3 – ZA uvećanje prikaza kliknite OVDE

U P D A T E – DOK SE PISAO OVAJ TEKST JOŠ BOLJI REZULTATI – U PRVIH 1.000

 

 

Od Medijskih Laži Usmerenih Protiv Istine – do Istinom Protiv Laži

Dok sa jedne strane imamo dobro kontrolisane masmedije:

  • gde možete čuti sve samo ne istinu,
  • gde se istina svesno izbegava, sakriva ili u najmanju ruku potpuno iskrivljuje dok i sasvim ne izgubi svoj pravi, ujedno i jedini smisao,
  • gde se informacije fabrikuju uplivom neverovatnih količina novca (setimo se da je Pentagon platio 540 miliona američkih dolara za širenje lažnih vesti tzv. Fake News – pogledati OVDE – Pentagon paid PR firm $540mn to make fake terrorist videos)
  • gde im novinari služe praktično kao daktilografi a redakcije kao ratni štabovi. Štabovi gde će ginuti tamo neko drugi. (dogovoreni ratovi na prostorima bivše Jugoslavije pogledati OVDE – Medijska Manipulacija VIDEO).,

u zadnjih nešto malo više od godinu dana pojavio se veoma snažan i vrlo prodoran medij čije reći odjekuju snagom istine. Bez mnogo filozofije. Bez mnogo uvijanja. Gađajući vrlo hrabro i beskompromisno pravo u centar objavljuje sve ono što drugi ne smeju ili neće. A od suštinskog je značaja za svakog čoveka ponaosob.

Sadržaj je takav da nijednog čitaoca neće ostaviti ravnodušnim. Otkrivajući baš i upravo onaj svet koji se godinama, pa i decenijama tako vešto skrivao daleko od očiju običnih ljudi. Čitalac ima priliku da upozna stvarni svet oko sebe. Masmediji su poraženi.

 

Soroš: “Kupim i postavim korumpirane političare i medije i to je sasvim dovoljno da jedno društvo pretvorim u robove”

Sada je već poznato na koji način i kako funkcionišu masmediji i za čije interese. Kao najmoćnije sredstvo porobljavanja čovečanstva trebalo di snose i najveću odgovornost. Ali to tako na žalost nije.

Kao što je Soroš rekao: „Stvari su proste. Kupim ili postavim korumpirane političare i medije. To je sasvim dovoljno da jedno društvo kolabira. Za svaki uloženi dolar izvučem najmanje 100. To je zapravo šablon, recept, vrlo jednostavan način porobljavanja. Porobljavanja naroda, država, regija i u konačnici čitavog čovečanstva. I to uz njihov sopstveni pristanak. Svako ima svoju cenu. Ali onda to i otplati stostruko“ 

Open Society Foundations (Fondacija za otvoreno društvo – Srbija pokriva sva novinarska udruženja i velike medijske kuće. Takođe i celu vladu. Tzv narodne poslanike. Sve državne institucije. Pokrivenost je 100 postotna. Pokrivaju se i najsitnije pore društva i ništa se ne prepušta slučaju. Pomoću tzv. nevladinog sektora donose se Zakoni na evidentnu štetu građana. Decenijskim protekom i slep to može da vidi. Ono što je gore jeste da i oseća na svojoj koži. 

Institut otvoreno društvo – Hrvatska u čijem je posedu državni Arhiv cele Hrvatske a odakle rukovodi Saborom, vladom i institucijama. Kao i u prethodnom slućaju opet donoseći zakonsku regulativu na štetu građana Hrvatske. Bez milosti i surovo ih pljačkajući do gole kože. Baš isto kao i u Srbiji, Bosni, Makedoniji, Ukrajini… 

FOD BiH – Fond otvoreno društvo BiH kome je osnovni zadatak ratnohuškačka delatnost sve pod krinkom navodne borbe za “demokratiju” O kakvoj to demokratiji poslednji nacistički zločinac na slobodi može da govori? I kome?

 

“Demokratija” koja to nije

Svima je jasno kakva je Soroševa “demokratija” čak i kada zatvori oči pred surovom realnošću. 

Jedine zemlje koje opstaju jesu one u kojima ovaj nadaleko čuveni nacista nije umešao svoje prste.

Iz tog razloga, zbog podrivanja ekonomkse moći, jedan broj država ga je proterao (Viktor Orban: Čovek koji je bodljikavom žicom spasio svoju državu od MMF-aa neke su raspisale i međunarodnu crvenu Interpolovu poternicu za njim sa evidentnim dokazima o njegovom “demokratskom” delovanju iza koga se prolivaju reke krvi (George Soros’ Ukraine sponsored Hillary Clinton using IMF loans). 

Nedužni najviše stradaju. Građani surovo pljačkaju putem mreže korumpiranih političara koje nije tako teško naći. Institucijama kvazi država rukovodi se putem i preko vaninstitucionalnih organizacija.

Finansijsko poslovanje ovih nebrojenih organizacija nijedna država Balkana nikada nije imala uvid. A trebalo bi.

Uvodeći opštu dekadenciju setom Zakona preko korumpiranih poslanika ugrožena su sva osnovna prava građana. Porodica i porodične vrednosti se normativnim aktima gase. Deca i prava dece su ostala samo mrtva slova na papiru. Pogledati egzaktni primer – OVDE. Za one koji još uvek ne veruju poslušati OVDE.

 

Društvene mreže i alternativni mediji kao poslednji bedem odbrane prava na istinu, medijskih, ljudskih prava i sloboda

Pojavom društvenih mreža i alternativnih medija nametnuo se neočekivani problem za svetsku elitu. Problem koja je isti krenula da rešava na način kako bi suzbila narastajuće osvešćivanje ljudi. Ljudi širom Planete koji eto ne žele više da budu topovsko meso za račun krupnog kapitala. Isto tako koji više ne žele da budu robovi svetske tj belosvetske elite. Tako je Soroš ekspresno uplivao u mega gigant Google sa 30% kapitala. 2016. godine napravljen je dogovor između najvećih društvenih mreža (Facebook-a i Google-a). Dogovor o naoko nevidljivoj cenzuri uz pomoć niza algoritama koji imaju osnovnu svrhu da  spreče domet i vidljivost objava. Takođe i da posve otvoreno cenzurišu sav onaj sadržaj koji je “neprikladan”. Koji nije po volji ostvarenju ciljeva globalne monetarno korporativne elite, farmaceutske mafije, depopulacije stanovništva. Ozloglašeni serijski masovni ubica MONSANT-o se već uvezao za farmako industrijom. Farmako industrija je vodeća po profitu. Da li je to zato što toliko brine o zdravlju čovečanstva? Profit ili čovek? Depopulacija Planete na „održivih“ 800 miliona (od 7 milijardi) vrši se primenom različitih tehnologija. Među njima prednjače medikamenti, vakcine, genetski modifikovana hrana, trovanje pijaće vode kao i trovanja vazduha. Kontrolni mehanizmi se svesno gase i nestaju. Mislite li da je to bez razloga?

 

Teorije zavere koje to nikako nisu

Na sva postavljena pitanja odgovor svetske tj belosvetske elite bio je „ma to su teorije zavere“. Vreme je pokazalo (ali i potpuno egzaktni podaci) da to ne stoji i jedna po jedna istina počela je da izlazi na površinu iz tamnice u kojoj je predugo bila zatočena. Frapantni podaci o namerama i ciljevima ovih zločinaca ljudske vrste a koji koriste lokalne kvislinge i poslušnike ali i medije sa tzv. nacionalnim frekvencijama i resursima, počeli su da se šire i taj proces je postao nezaustavljiv. U tom smislu alternativni mediji odigrali su ključnu i vodeću ulogu, toliko veliku, da ih je pre neki dan američki Kongres zabranio u strahu od urušavanja svojih planova koji su vrlo dobili na zamahu.

 

Naravno da nije zahvalno pisati o ovim temama ali koji je izbor? Giljotina? Da li iko normalan misli da će je izbeći ako ne reaguje?

Istinom protiv laži – mali a tako veliki portal koji istinom ruši i masmedije u koje se ulažu ogromne količine novca krasi Hrabrost kao vrlina, Moral kao nepremostiva prepreka i Istina kao najubojitije oružje.

Laž je po samoj svojoj strukturi unapred osuđena na propast jer kao Crna rupa Univerzuma usisava i poslednji tračak svetlosti sve dok i sama ne kolabira.

Istina je sa druge strane potpuna suprotnost. Do nje se teško dolazi, prečesto se plaćaju velike žrtve, vrednija je od svega, moćnija je od najmoćnijih sila sveta. Ona se ne može uzimati na kašičicu, gorka ili opora mora se progutati cela a ukus joj varira dok sama suština – ne.

 

Novi – stari fenomen: zombirani pojedinac i zombirano društvo su kljućevi uspeha svake diktature 

Mnogi, zombirani već, obrazovanjem koje je sve samo ne to što bi trebalo da bude, ukalupljeni u opšte obrasce “relevantnog podobnog ponašanja” nametnutim društvenom okolinom koja je isforsirana opštom dekadencijom podsticana od gore navedenih sila i onih ovde nenavedenih, masmedijima koji su tu da hipnotišu gomilu i zauvek zapečate ikada otvoreni um – nisu u stanju da odmah sagledaju stvari iz ugla koji je jedino moguć. Mnogi naprosto ne žele da uključe svoje moždane vijuge da ne bi slučajno potrošili elektromagnetne indukcije svoga mozga ne zbog toga što je struja skupa (a preskupa je i pored Tesle čiji je san bio da je daruje celom čovečanstvu potpuno besplatno) jer „lakše je“ (ali istovremeno i pogubno) koristiti um Velikog brata koji vam eto ponudi na taci sve sažvakano, toliko dobro da ostatak života provedete u iluziji – iluziji života.

 

Istinom protiv laži napravljen je sa jednom jedinom namerom – on je tu da nas oslobodi stega i pokida višedecenijske okove

DOKAZ za to jeste eksplozivna brzina širenja informacija sa ovog medijskog servisa i to celim Balkanom bez izuzetka.

Jedna slika govori više od hiljadu reči a ova više od milion.

Istinom Protiv Laži Stats 15.11.2017 1
Istinom Protiv Laži Stats 15.11.2017 – 1 – ZA uvećanje prikaza kliknite OVDE

Kao što se može videti Istinom protiv laži zauzeo je sam vrh gotovo svih nacionalnih rangova na prostorima bivše Jugoslavije i samo kotiranje je gotovo fascinantno sa aspekta Digitalne Strategije po više posmatranih kriterijuma, a brzina dostizanja postavljenih ciljeva (manje od godinu dana) kao i ujednačenost po regionima su samo neke od njih. Takođe sasvim pristojno pozicioniranje na Globalnom rangu govori više nego ovde ispisane reči, naročito ako se uzme u obzir čitav niz vrlo složenih parametara po kome se do ovakvog ranga dolazi (kako globalno tako i lokalno a pre svega je važno napomenuti i sam kvalitet sadržine objavljenih tekstova koji se uzimaju u obzir). Iako je potrebno još raditi na samom vizualnom aspektu, dizajnu i proširenju same strukture – ovo je mora se priznati vrlo dobar rezultat čak šta više – odličan.

 

Istinom Protiv Laži Stats 15.11.2017 2
Istinom Protiv Laži Stats 15.11.2017 – 2 – ZA uvećanje prikaza kliknite OVDE

 

Impresivan broj deljenja koji se meri hiljadama – prosečan doseg nikada ispod 50.000, 100.000+ u samo prvih 48 sati

Tako dolazimo do sledećeg podatka, pogledajmo broj deljenja članaka. Lako ćemo uvideti da je uvećanje stotinama puta veće u korist portala Istinom protiv laži kako u odnosu na druge portale a još više i drastičnije u odnosu na masmedije koji se održavaju na rang listi samo zahvaljujući budžetskim i vanbudžetskim infuzijama a radi se o stotinama miliona evra mesečno. Da ne govorimo o kadrovima i infrastrukturi, materijalnim sredstvima, opremi, “donacijama”.

U čemu je zapravo tajna?

Naravno da se neke tajne nikada neće otkriti čisto da ne bi došlo do zloupotrebe istih i sa aspekta frontalne borbe protiv zla i narastajuće dekadencije to je sasvim i opravdano. Radi se o najmanje 22 milionskoj čitalačkoj publici koja je jako probirljiva i koja zna da razlikuje dobro od zla i istinu od spinovanih laži masmedija sve sa njihovim garniturama preplaćenih navodno „alternativnih“ medija za prodavanje magle u koje možemo ubrojiti i one koji su tu samo i čisto zbog materijalnog ili nekog drugog interesa ili za zatupljivanje masa ili pak za zastupanje nekih istočnjačkih ili zapadnih kvazi „religija“ samo njima poznatih Bogova koji i nemaju baš mnogo razlike od onih sa početka ovog teksta koji su sve samo ne Bogovi već sušta suprotnost njihova. Ista je situacija i sa vrlo sumnjivim duhovnim guruima koji su naprasno preplavili područje Balkana jer se ovde najlakše prodaje ono što vam uopšte ne treba i ne koristi već vam pravi apsolutnu i trajnu štetu. Istina pak koja je besplatna često nailazi na otpor jer glupi umovi razmišljajući nametnutim im potrošačkim mentalitetom govore sebi: “Sve što je besplatno – ja to ne cenim. Ono što je skupo makar bio i ljudski izmet platiću jer ima svoju cenu.” Neki čak idu toliko daleko da kažu: “Nisam toliko bogat da kupujem jeftino.” a neki drugi kažu “Sve je na prodaju i svako ima svoju cenu.” Tu dolazimo do krucijalne i prelomne tačke – IMA ONIH I KOJI NISU NA PRODAJU a koji ništa manje ne vrede od onih koji to jesu – čak štaviše.

Kako ide medijska manipulacija masmedija, dobro kontrolisanih tzv “alternativnih” medija i novinara koji to nisu?

Oni u 76% posto dobrog sadržaja upakuju 24% gnusnih laži i obmana i eto to je metod zahvaljujući kojem još uvek opstaju ali dolazi vreme kada će i njihova uloga biti raskrinkana do kraja. Veliki broj korisnika na nekoj recimo Facebook stranici ne znači neminovno da je kvalitet dobar a sadržaj istinit. Za istinu su potrebne godine dobrog istraživačkog pre svega novinarstva i poznavanja materije o kojoj se piše i koja se obrađuje sa vrlo egzaktnim podacima i izvorima, proverivim, dokazivim i neoborivim.

 

Samo nebo je granica – a nekada ni ono nije

Vi možete imati stranice od 1,6 miliona fanova a doseg (govorimo o organskim parametrima, dakle ne plaćenim, sponzorisanim ili forsiranim na druge načine) a da bude potpuno „mrtva“. Sa druge strane možete imati stranice od samo nekoliko hiljada ili nekoliko desetina hiljada fanova a krajnji domet prevazilazi više stotina hiljada pa do milion ili više sedmično. Praktično samo nebo je granica a nekada ni ono nije jer su granice postavljene samo u vašim glavama. Šta vam to govori? Čast i obraz se grade i izgrađuju celoga života a gube u deliću sekunde. Istina kao pojam nije statična, još od antičkih grčkih filozofa u stalnom je kretanju i samo se kao takva može definisati. Gotovih istina – nema! Mi smo u stalnoj potrazi za njom. Ukoliko želimo da do joj se približimo i dosegnemo je, mi to i možemo ali pre toga moramo biti spremni na nju i na sve ono što ona sa sobom nosi.

Zona komfora i Sloboda

Vi možete da živite i dalje u svojoj zoni komfora ali ta zona je vremenski ograničena a kraj je vrlo predvidiv i vrlo bolan. Sa druge strane istina zna da bude bolna ali je to jedini put do potpune i bezuslovne slobode.

Još malo o istini kao o jedinoj svetinji kojoj se treba klanjati

Istinom Protiv Laži Stats 15.11.2017 3
Istinom Protiv Laži Stats 15.11.2017 – 3 – ZA uvećanje prikaza kliknite OVDE

Preskočene su kao od šale nacionalne barijere. Svaka vrsta podele pa i podele po verskim, religijskim i svakim drugim osnovama prevaziđene su sa lakoćom a upravo to je ono što plaši većinu masmedija i svetsku oligarhiju jer su uvek upravo igrali na tu kartu i uvek im je bila pobednička. Situacija se menja a istina se munjevitim koracima počela širiti donoseći svakim novim danom sve više svetla u ove napaćene prostore. A ne bi bili napaćeni da se tako olako nije manipulisalo najširim narodnim masama i svekolikim građanstvom. Ne bi bili napaćeni da su ljudi bili informisani a ne manipulisani. Ne bi bili napaćeni da je postojalo istraživačko novinarstvo i razvoj digitalnih, informacionih tehnologija, novih pristupa i rešenja u službi čoveka. Ne bi bili napaćeni da je vladala ljudska empatija, solidarnost i ljubav umesto opšte dekadencije, mržnje i gluposti. Glupost je najveća pošast ovoga i svih prethodnih vekova – vreme je da se sada iskoreni, jednom i zauvek!

Velike stvari imaju male početke…

A šta ćeš TI učiniti?

Podeli svoja saznanja sa drugima, razgovaraj, organizuj se, pokreni akciju

dusko-velkovski-journalist-ifj-efj

 

Priredio: Investigative Journalist Duško Velkovski – IFJ, EFJ, International Federation of Journalists, European Federation of Journalists & Global Media Planet INFODigital Strategy & Brand Development Team

 

Preporučeno:

 

Samo tri stvari se ne mogu dugo skrivati … Sunce, Mesec i ISTINA!

 

Global Media Planet INFO

Podržite rad našeg portala. To možete učiniti OVDE: PayPal-Me 

Budite sa nama jer smo mi tu zbog vas

Vaš Global Media Planet INFO

Hvala! 

Podeli ovaj članak sa drugima

DMCA.com Protection Status

Komentari

komentari

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*